KAJSA INREDER

YOUR INTERIOR IS MY PASSION


Projekt

Showrooms & Brand corner Didriksons1913 AB - Matsal & konferens Assmundsons Golv AB - Konferensrum Mattkillarna AB - Wernstedt Medical Läkarmottagning - 70-tals villan - Det lilla kusthuset - Dressingroom - Franska sovrummet - Vardagsrum skeppsvillan - Industriella rosa villan - Göteborgsvarvet - Pop up butik Didriksons1913 AB - Friidrottenshus matsal - Nya kontoret i Kungälv - Skeppvillan fas 2 -Vita radhuset - Marina Industriföretaget - Engelska Biblioteket - Skogskullevillan -Göteborgsfriidrottsförbund Mindwork hemmakontor - Engelbrektsgatan -Loftlägenheten - Eklandagatan - Brandstore Didriksons - Keylogistic - Hörnvillan - Didriksons Bakfickan - 


Kund omdömen

 

" I takt med att vi på Didriksons har vuxit så fick vi inte längre fick plats i vår gamla byggnad utan beslöt oss att bygga nytt. Förutom större lager så behövde vi också fler och större showrum och kontor. Vi hade själva vissa ideér om vad vi vill ha men saknade förmågan att få till en bra helhet och framför allt få uttryck som speglar våra olika produktområden och vårt varumärke. Vi vände oss då till Kajsa Inreder med stort förtroende. Det har vi aldrig ångrat. Vi har fått tre fina showrum som på ett tydligt sätt speglar respektive produktområde, samtidigt som det håller ihop och speglar vårt varumärke. Vi fick också ett Brand Corner som uppskattas av våra besökare, där dom kan sitta ner med en kopp kaffe i en skön miljö och få en inblick i vår historia medan dom väntar på den dom skall besöka. Utöver det fick vi hjälp med färg och inredningsval i både vår köksmiljö och övrig kontorsmiljö. Vi har inte någon gång mötts av några överraskande kostnader utan allt har i förväg redovisats på ett föredömligt transparent sätt. Vi är väldigt glada för att vi tog beslutet att vända oss till Kajsa och kan varmt rekommendera henne för liknande uppdrag."

Lennart Jonsson/ CEO, Didriksons1913 AB

 " Kajsa Inreder gjorde ett fantastiskt jobb hos oss när vi flyttade till nytt kontor. Våra nya lokaler ligger i naturnära bruksmiljö, Jonsereds fabriker, och Kajsa hittade rätt känsla i färger och materialval direkt! Lyhörd, effektiv och ett härligt personligt bemötande! Kunde inte önskat en mer inspirerande och trivsam miljö att jobba i!

Pelldén Fastighet AB säger tack för din insats Kajsa! 

 

" Vi har byggt ett nytt konferens / lunchrum på vårt kontor. Eftersom vi snabbt insåg att allas våra viljor spretade åt olika håll valde vi att anlita extern hjälp och valet föll då på Kajsa Inreder. Kajsa skapade först en idéskiss och därefter en översiktsplan, hon tog också på sig att ta fram exakta prisuppgifter på all inredning hon förslog. Vi på Assmundsons upplevde Kajsa som mycket professionell med tydlig uppdragsbeskrivning och känsla för företagets varumärke i samband med färg och produktval, både vad gällande pris och utseende. Kajsa är även noga med att lyssna, fråga och leverera efter överenskommelse.  Vi kan ge Kajsa våra absolut bästa rekommendationer "

Jeanette /ägare

”Modernisering av min läkarmottagning. Jag är mycket nöjd med planering, utförande och slutförande av projektet. Allt i linje med mina önskemål. Kajsa Inreder är lyhörd för kundens önskemål och sätter sin egen prägel på resultatet. Jag fick den mysiga och moderna läkarmottagning jag önskade. Rekommenderar företagets tjänster och kommer sannolikt att anlita henne igen.”

P.Wernstedt / Ägare & läkare

Inför flytt till nytt hus så beslutade vi för att ta in inredningshjälp och valet föll då på Kajsa inreder. Med stort engagemang så har hon hjälpt oss med allt från stort till smått för att få fram en modern 70-tals känsla. Tackvare den hjälp som vi fått så har vi sparat både tid och pengar. Vi är enormt nöjda och kan varmt rekommendera Kajsa! "

Annlo  / Ägare

 " Att ta hjälp av Kajsa är det bästa vi gjort! Kajsa kunde läsa av oss och våra behov bättre än vad vi själva kunde. Hon har optimerat ytan hemma i vårt hem på ett sätt som gör att allt får plats. Vi har plats att umgås med vänner, plats att bara vara familjen och plats att njuta. Vi älskar vårt nya hem! Ett gott betyg är när svägerska kommer hem och bara utbrister att det blivit så vi! Du har verkligen fångat oss som familj och vad vi tycker är viktigt. Tack! "

Familjen Lübbe //ägare


 "Vi byggde en gäststuga på 15 kvm och möblerade upp den men vi fick det aldrig riktigt bra hur vi än försökte ändra möblemanget. Jag anlitade då Kajsa Inreder. Hon frågade mig vad jag ville ha för känsla i det lilla huset och hur det skulle användas. Till synes enkla frågor, men det fick mig att tänka till och efter vårt samtal fick jag genast förtroende för Kajsa. Hon både lyssnade till mina önskemål och kom med egna nya tankar och idéer. Det kändes verkligen roligt att ge henne fria händer att be henne ta hand och ordna något bra. 

När jag ett tag senare öppnade dörren till det lilla huset blev jag än mer glad. 
Inredningen var fantastisk! Jag blev verkligen lycklig. Att lyckas med ett storverk på en så liten yta som 15 kvm är beundransvärt! Nu är det både modernt, fräscht, luftigt, ljust och mysigt. 
Nu används gästhuset både till gäster och till oss själva. 
Jag rekommenderar verkligen Kajsa Inreder. " 

Madelaine /ägare

Bildgalleri